NAŠI IZDELKI

Naša PoliesterPlast ekipa ima preko 20 let izkušenj v proizvodnji armiranega poliestra, še zlasti v avtomobilski, pomorski in počitniški industriji.

Projekte nadziramo in izvajamo od začetne faze načrtovanja in oblikovanja izdelka pa vse do končne montaže poliestrskega kompozita v širši sestav. V preteklih letih smo se v sodelovanju s svojimi strankami lotili in uspešno izvedli mnogo zahtevnih in kompleksnih projektov, s pomočjo katerih smo razvili lastne inovativne pristope k še bolj kakovostni in stroškovno ugodnejši proizvodnji armiranega poliestra.

Naša strokovno usposobljena ekipa se z enako vnemo, strokovno zavzetostjo in diskretnostjo loteva manjših projektov v sodelovanju s posamezniki in fizičnimi osebami kot tudi dalj časa trajajočih večjih projektov v sodelovanju z različnimi podjetji in korporacijami. Ponosni smo na uspešna dolgoletna poslovna sodelovanja z našimi partnerji; svoje teoretično znanje, praktične izkušnje, specifične inovacije, metode dela in oseben pristop k stranki smo še posebej izpopolnili prav znotraj tovrstnih dolgoročnih projektov.

Obvladovanje kakovosti je vsekakor v srčiki našega proizvodnega procesa, kar se odraža v vsakem našem izdelku.

Žoga iz poliestra

Več o izdelku

Avtodomi

V podjetju PoliesterPlast izdelujemo različne modele prednjih kap avtodomov in vse ostale poliesterske elemente najvišje kakovosti. Posamezni elementi se barvajo v RAL odtenke po željah kupca.

Več o izdelku

Avtobusi

V podjetju PoliesterPlast izdelujemo zunanje elemente karoserij avtobusov in vse povezane notranje poliesterske elemente najvišje kakovosti. Posamezni elementi se barvajo v RAL odtenke po željah kupca.

Več o izdelku