Ponosni smo na prav vsako projektno sodelovanje s svojimi partnerji, saj se vedno trudimo, da so vsi naši izdelki v popolno zadovoljstvo naših strank.

Zavežemo se k izpolnjevanju tehnoloških in tržnih potreb svojih partnerjev, pomagamo jim ohranjati korak pred konkurenco. V prav vsak projekt so od začetka do konca vpleteni vsi strokovni kadri, ki posamični problematiki namenijo dovolj časa, da se lahko oblikuje in izvede kar se da optimalen proizvodni proces s čim nižjimi proizvodnimi stroški.

Verjamemo v moč odprte in dvostranske komunikacije; kadar se pojavijo težave ali so potrebne spremembe produktov, nemudoma organiziramo sestanek, tekom katerega naša ekipa strokovnjakov skupaj s predstavniki naročnika aktivno raziskuje dejanske okoliščine problema in ugotavlja relevantne tehnične podrobnosti, tako da se čim hitreje lahko oblikuje najboljša možna rešitev dane problematike.

V vsakem koraku izvajanja naročila strogo upoštevamo zahteve in potrebe svojih partnerjev glede dobavnih rokov, proizvodnih stroškov in drugih okoliščin, ki so pomembne za konkurenčnost naših naročnikov. Smo podjetje z integriteto, zato se dogovorov in pogodb, ki jih podpišemo s svojimi partnerji, držimo do zadnje črke.

Partnerji

  • Adria Mobil, d.o.o.
  • Marinar, Tomaž Gornik s.p.
  • AS Domžale, proizvodnja in popravilo avtobusov d.o.o.