Nemotena realizacija proizvodnje zahteva izkušen kader, nadzorovano okolje, brezhibne materiale in kakovostne surovine.

Sam proizvodni proces poteka v našem obratu v Poljanah pri Škofji Loki, kjer poskrbimo za vse faze razvoja in izdelave posameznega poliestrskega kompozita; montaže, posebne sanacije in izboljšave objektov in izdelkov pa skladno s potrebami stranke lahko potekajo tudi na terenu oziroma v prostorih stranke.

Dovršen in iz leta v leto preverjan proizvodni postopek izdelave armiranega poliestra, ki združuje tradicijo in najnovejša tehnološka dognanja, nam zagotavlja, da svojim kupcem znova in znova ponudimo estetsko in tehnološko dovršene izdelke.

Predanost, odprta komunikacija in zvestoba strankam pa nam omogočajo, da vsako fazo postopka proizvodnje izdelka prilagodimo in ukrojimo specifičnim potrebam vsakega posameznega projekta in naročnika.

Držimo se dogovorjenih rokov in terminov izdelave, svojim strankam pa smo v nujnih primerih dosegljivi tudi izven poslovnega časa. Odzivnost in dostopnost sta naši vrlini; oddelek za pomoč uporabnikom in pri nas zaposleni strokovnjaki so našim kupcem vedno pripravljeni svetovati in pomagati. Kadar naročnik utrpi razne nevšečnosti ali ima specifične potrebe, ki presegajo raven običajnega poslovnega sodelovanja in dogovorjenih storitev, gremo vedno še korak dlje; pomagamo, kjer moremo, da proizvodni proces naših partnerjev teče nemoteno, brez zamud.

Spoštujemo svoje stranke in visoko cenimo zaupanje, ki nam ga izkazujejo z vsakim novim naročilom in projektom. Trdni, spoštljivi, zaupni in iskreni odnosi z našimi partnerji so tista osnova, iz katere gradimo celoten proizvodni proces.