O PODJETJU

Zahtevni ste. Tudi mi smo.

Popolno in brezpogojno zadovoljstvo končnega uporabnika naših izdelkov je ideal, ki nas vsakodnevno žene naprej.

Za Vas načrtujemo, oblikujemo, izdelujemo in montiramo izdelke in sestave iz armiranega poliestra, Vam svetujemo in Vam nudimo vso možno servisno podporo. Sodelujemo z Vami in se po Vaši želji aktivno povežemo z Vašim osebjem. Podpiramo Vas in Vaše ambicije.

Ne maramo omejitev – zato razmišljamo na široko. Tekom proizvodnega procesa nenehno iščemo načine, kako bi Vaš izdelek še izboljšali, saj se zavedamo, da je kakovost kvaliteta, ki zahteva stalne nadgraditve in inovacije. Zato ne iščemo bližnjic, pač pa sistemske rešitve, ki delujejo.

Odgovornosti se ne izogibamo – za vsak svoj izdelek jamčimo brezkompromisno kvaliteto – tako estetsko kot tudi funkcionalno. Z Vami ostajamo v stiku tudi po izvedenem projektu in si beležimo povratne informacije ter stopnjo Vašega zadovoljstva z našimi storitvami. Vedno stojimo za svojimi strankami in za svojimi izdelki.

Razumemo Vas in Vaše potrebe – Vaša skrb pa je naš osebni izziv.

Odličnost. Kakovost. Kadarkoli nas potrebujete.

Odgovornosti se ne izogibamo – za vsak svoj izdelek jamčimo brezkompromisno kvaliteto – tako estetsko kot tudi funkcionalno. Vedno stojimo za svojimi strankami in za svojimi izdelki.

Odličnost in kakovost. Vedno in povsod.

Verjamemo v moč odprte in dvostranske komunikacije. Smo podjetje z integriteto, zato se dogovorov in pogodb, ki jih podpišemo s svojimi partnerji, držimo do zadnje črke.

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI VEDNO IN POVSOD

»Po brazdi se vidi, kako plug reže.« -Osetinski pregovor

V podjetju zasledujemo načela menedžmenta celovite kakovosti, hkrati pa vpeljujemo tudi načela standarda ISO 9001, kar pomeni, da smo kakovost postavili v samo sredico proizvodnega procesa.

Značilnosti modela kakovosti, ki nam pomagajo zagotavljati odličnost:

  • struktura organizacije je zasnovana ekipno,
  • želje in zahteve naših strank so jasno poznane, vnaprej opredeljene in celostno zadovoljene – kar nam zagotavljata hitra odzivnost in dvosmernost komunikacije,
  • vodstvo organizacije je zavzeto, učinkovito, odzivno in v celoti seznanjeno z vsakim projektom,
  • delavci se dodatno izobražujejo in usposabljajo,
  • proizvodni procesi se nenehno izboljšujejo (upoštevajo se predlogi stroke, delavcev, vodstvenega kadra pa tudi strank),
  • v proizvodnem procesu se uporabljajo statistična in nestatistična orodja menedžmenta kakovosti.

Obvladovanje kakovosti se zagotavlja na več nivojih:

  • zagotavljanje kakovosti vhodnih surovin – vhodna kontrola,
  • zagotavljanje kakovosti izdelkov – medfazna kontrola,
  • zagotavljanje kakovosti končnih izdelkov – končna kontrola,
  • celostno informiranje zaposlenih o sprejemljivi/nesprejemljivi kakovosti izdelkov na generalni in posamični ravni.

Zavedamo se, da kakovosten izdelek ni naključje. Je plod premišljeno zasnovane in h kupcu usmerjene politike kakovosti podjetja, s katero se vsak delavec lahko poistoveti. Je tudi znanje, odgovornost, delovna vnema in motiviranost, s katero zaposleni vsako jutro pristopamo k svojim dnevnim zadolžitvam. Je pa tudi sinergija vseh vpletenih v dani proizvodni proces, ki iz dneva v dan postaja bolj izpopolnjen in dorečen.

Da bi postali zares odlični tudi v Vaših očeh, smo si torej začrtali jasne cilje, sprejeli in dokumentirali celostno politiko obvladovanja kakovosti, posamezne vpeljane zahteve kakovosti pa znotraj lastnega proizvodnega procesa tudi dosledno upoštevamo. Vi ste najpomembnejše merilo našega uspeha. Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo.

Ker ste zahtevni. Tudi mi smo.

NAŠE TRŽIŠČE

Podjetje PoliesterPlast je prisotno tako v matični Sloveniji kot v tujini, še zlasti v Avstriji.

Stremimo k širitvam in iščemo nova sodelovanja – doma in v tujini; novi partnerji, novi kupci in novi projekti so nam v izziv, zato na vsako povpraševanje odgovorimo ažurno in z veseljem. Potencialne naročnike sprejemamo z odprtimi rokami, nudimo jim vsa potrebna pojasnila in jim po potrebi razkažemo svoj obrat. Seznanimo jih s tehnologijo in jim svetujemo, kako najučinkoviteje in s čim nižjimi stroški realizirati projekt.

Iščete zanesljivega poslovnega partnerja na področju poliestrske tehnologije? Potrebujete serijo kvalitetnih poliestrskih kompozitov, ki so kvalitetno izdelani, hkrati pa cenovno dostopni? Vas konkurenca sili, da se ozirate po novih možnostih? Imate pravo idejo, pa ne veste, kako naprej?

Preizkusite nas in naše strokovnjake – mi se izzivov ne ustrašimo!